Hui divendres i demà dissabte, 18 i 19 de desembre, l’Escola de Veu  José Bes de Bétera ha preparat una cita solidària.

Es tracta d’uns concerts benèfics al pàrquing del Más y Más de Bétera per Cáritas Bétera.

La sessió d’aquest divendres serà a les 18.00 hores i la del dissabte a les 11.00 hores.

Qui ho desitge col·laborar en aquesta campanya quilo podrà fer-ho donant aliment no peribles, com colacao, sucre, galetes, llegums…

Aquesta no és la primera acció solidària de l’escola de Mª José Bes.
Mª José Bes va estudiar cant en el “Conservatori de València José Iturbi” amb la professora Magdalena Tatay. Així mateix, va rebre classes en diferents cursos nacionals i internacionals d’alt perfeccionament de Canto líric i Tècniques d’Interpretació.

Des d’aquest moment fins a l’actualitat, realitza diferents concerts per tota la Comunitat Valenciana com el Palau de la Música de València, Teatre Principal de Castelló, Alacant i València. També a nivell nacional en diferents comunitats com Madrid, Barcelona, Cantàbria, Sevilla, Jaén, etc.

La seua vocació per la veu a nivell acadèmic, terapèutic, musical i interpretatiu, l’ha portada a aprofundir en la seua investigació, preparant-se en diferents aspectes:

  • Musicoteràpia
  • Diagnòstic i Tractament de les alteracions de la veu (Departaments *ORL Universitat de Pamplona Navarra, Hospital Universitari Clínic de València i Casa de la Salut de València)
  • Metodologia d’interpretació
  • Ioga de la veu
  • Trainer de PNL en Programació Neuro-lingüística i tècniques de comunicació
  • Trainer de NLP Life Training Limited amb Richard Bandler

En 2009 va fundar la seua escola en la qual actualment imparteix classes de veu parlada i cantada a persones de totes les edats i de diferents professions com a cantants, actors, professors o polítics, entre altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia