Amb el mes de desembre trau el cap ja el Nadal. Sens dubte, enguany seran unes festes diferents marcades per la pandèmia i les mesures de seguretat, però des de Resort Mas Camarena intentarem col·laborar perquè siguen igual de màgiques que sempre.

Com cada any el nostre recinte obrirà les seues portes tots els dies amb l’objectiu d’oferir a les famílies un espai ideal als peus de la Serra Calderona per a gaudir junts d’un oci de qualitat.

El restaurant El Resort ha preparat diferents menús per a gaudir dels dies més especials del Nadal: menjar del Dia de Nadal, menjar de Nit de cap d’any, menjar del dia d’Any Nou i menjar del Dia de Reyes.

El dia 25 de desembre et conquistaran amb els seus entrants, els seus plats principals com el llom de bacallà al forn sobre crema de piquillos, l’arròs melós de vedella embolicat en crenipé i chutney de carabassa…

El dia 31 de desembre comptaran  amb plats tan especials com lingot de porquet confitat, arròs melós de llamàntol, polp embolicat en cansalada, entre altres …

El dia 1 de gener per a celebrar l’arribada del 2021 deixa’t sorprendre per un menú especial de migdia amb la crema de nécores amb germinat d’all, rellom *tournedó o el seu especial Bullit Nadalenc.

Per al dia de Reyes, 6 de gener,  té preparat uns plats molt saborosos, cruixent de gamba roja, arròs de Bou de Mar, Bacallà amb pilpil d’Herba-sana, dins d’aquest menú tindràs diverses opcions a triar.

A més tots els menús s’acompanyen amb delicioses postres, i per a acabar torrons i dolços nadalencs valencians.

Menús Infantils per a les festes Nadalenques

Els xicotets també gaudiran d’un excel·lent menú infantil amb els seus entrants favorits (creïlles braves, pernil serrà, delícies de pollastre i croquetes de pernil), canelons o paella com a plat principal i carde de xocolate amb gelat de vainilla per a acabar.

Si la teua família és nombrosa aquesta pot ser una solució per a menjar per Nadal: un espai ampli i ventilat i dividit en taules amb els comensals recomanats.  Sense oblidar-nos que amb el menú infantil els més xicotets de la casa gaudiran d’animació infantil amb jocs i tallers de manera gratuïta.

La resta de dies laborables el restaurant també oferirà els seus menús diaris habituals.

Gaudir a l’aire lliure de les vacances

En el període de vacances dels xiquets, el Resort i tots els seus espais estaran oberts tots els dies, des del dimecres 23 de desembre i fins al dimecres 6 de gener, perquè els reis de la casa gaudisquen del nostre parc infantil, instal·lacions esportives i pel seu lloc de les activitats organitzades per l’equip d’animació.

També  estarà oberta la cafeteria del *Resort que enguany ha preparat una àmplia carta de desdejunis, esmorzars i berenars especials. Prendre un café a la nostra terrassa mentre els xiquets juguen en el gran parc infantil… en el nostre Resort és fàcil i segur.

Nadal per a esportistes

Un partit de futbol amb els amics? Els futbolistes de la casa tenen com sempre a la seua disposició per a llogar els camps de futbol  8 i 11 per a gaudir d’una jornada diferent.

I, en breu les nostres noves pistes de tennis i pàdel estaran obertes a tot el públic general, però per a aquest Nadal només podran anar provant-les els xiquets de la casa que tenen l’oportunitat de participar en el Campus de Nadal de Tennis i Pàdel.

Durant les festes nadalenques l’equip de Resort Mas Camarena a posat en marxa un protocol perquè totes les mesures de seguretat i restriccions d’aforament que estiguen vigents en aqueix moment es complisquen, així tots els seus clients poden gaudir tranquils d’aquest espai.

Veuen a gaudir d’unes festes sense aglomeracions però amb tota la màgia del Nadal!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia