Des del departament municipal de Joventut de Bétera continuen oferint diverses activitats online per als joves de la localitat. Per poder divertir-se de manera segura, aquestes propostes són per Internet.

Així, aquest dissabte tindrà lloc, de 18.00 a 21.00 hores, un torneig Fortnite: https://logrodesbloqueado.com/betera-online-party.

Els participants tindran l’oportunitat de gaudir dels millors tornejos online patrocinats per l’Ajuntament de Bétera. Per a l’ocasió s’han seleccionat els millors vídeo jocs. Es tracta de tornejos oberts retransmesos en directe a nivell professional. Qui ho desitge podrà divertir-se amb la màxima competició i aconseguir la seua samarreta única edició limitada de campió.

A més a més, a les 17.00 hores tindrà lloc la xarrada sobre animacions, 3D, jocs i entorns impartida per l’escola d’animació i videojocs “Primer Frame” en el canal de YouTube: https://www.youtube.com/c/primerframeescuela/featured.

Hi haurà regals per a tots/es els assistents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia