Aquesta setmana tenim bones notícies. L’estació de Bétera ha canviat el seu aspecte, com podeu veure a les fotos. L’han enjardinat, ens han sembrat arbres, han posat bancs, alguna planta i grava… Ha quedat molt bonic. Ara dóna gust de passar-hi, veure-hi gent asseguda, veient arribar el metro o llegint un llibre. Ens hi hauria agradat, com havien demanat, un “pipicà” però entenem que cal tindre molta cura i, entre que és un lloc que no és de l’ajuntament no llueix per la neteja, caldrà que cada u de nosaltres ho vigilem i ho tinguem ben aseat.

Donem gràcies a la gent que va firmar perquè ho arreglaren, a l’Ajuntament que hi ha fet força, a la FCGV i al Centre Verd que són la gent que ha fet la feina. Han sigut molt amables i endreçats.
Bétera neta fa ganes de passejar-s’hi.

Escrit per Antònia Casellas

Imprimir article
Comenta aquesta notícia