El passat divendres, l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera va completar el seu aforament limitat amb l’acte de presentació del llibre “Bétera i el seu patrimoni“. Moltes veïnes i veïns van acudir expectant a aquest esdeveniment. Politics locals, associacions, entitats locals i, per suposat, familiars, no van voler perdre’s aquesta cita.

Dalt de l’escenari, els quatre autors del llibre: Amparo Doménech, Joan Manel Pons, Jorge Alonso i Ximo Asensi, van estar acompayats per l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i el regidor municipal de Patrimoni, Ximo Gómez.

Ximo Gómez va ser l’encarregat de donar-li pas a cada autor. Abans de cada intervenció, Gómez feia una breu introducció de cada un d’ells.

D’altra banda, cada autor de l’obra va parlar del seu treball i de dades destacades que es troben al llibre.

Després de la presentació, va ser el torn per a la signatura dels llibres.

A continuació, adjuntem un vídeo sobre l’acte:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia