El Centre Artístic Musical de Bétera es troba celebrant el Nadal amb diversos esdeveniments.

El passat divendres, 18 de desembre, va tindre lloc l’Audició dels Alumnes de Professional al Saló d’Assajos del centre.
Hui diumenge, 20 de desembre, es durà a terme el Concert de Nadal de les seus agrupacions juvenils: Orquestra Juvenil i Banda Juvenil. El concert serà a l’auditori de la Casa de la Cultura, a les 19.00 hores. L’aforament és limitat, complint totes les mesures de sanitat establides.
La directora de l’orquestra és Monti Tortajada Fernández i de la banda juvenil Alfonso Bautista Piquer.
A més a més, el pròxim dissabte 27 de desembre també tindrà lloc un altre concert de Nadal.

Trista pérdua

Al marge de les celebracions nadalenques, la família del Centre Artístic Musical de Bétera es troba molt trista per la recent pérdua de Rafael Romero i Campos, Conserge i Abanderat durant molts anys a la seu societat, una persona molt volguda per majors i menuts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia