L’àrea municipal d’Agricultura de Bétera ha obert el termini de sol·licitud de trampes en cítrics. La finalitat d’aquesta acció és reduir els danys i evitar la dispersió de DELOTTOCOCCUS ABERIAE (Cotonet de Sud-àfrica), AONIDIELLA AURANTII (Poll roig de Califòrnia) i PLANOCOCCUS CITRI (Cotonet).

D’aquesta manera, la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, a través del Consistori facilitarà als agricultors els dispositius d’atracció amb piretrinas i feromones per les trampes de cítrics tant per a cultius ecològics com convencionals.

Per a sol·licitar aquests dispositius hauran d’acudir a la BASE D’OBRES en horari de 09.00 a 13.00 hores fins el pròxim dia 19 de gener de 2.021.

Per a optar a aquest repartiment, que cobrirà la meitat de la superfície declarada, els agricultors hauran de disposar d’una el superfície mínima d’1 hectarea i aportar la factura de compra de dispositius per a parany.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia