El passat diumenge, 20 de desembre, es va dur a terme el Concert de Nadal de l’Orquestra Juvenil i Banda Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera.
L’auditori de la Casa de la Cultura va acollir aquest esdeveniment musical, complint totes les mesures de sanitat establides.
La directora de l’orquestra va ser Monti Tortajada Fernández i de la banda juvenil Alfonso Bautista Piquer.

En primer lloc, l’orquestra juvenil va interpretar quatre cançons de Suzuki: Go tell Aunt Rhody, Long long ago, Allegro i Perpetual Motion. Posteriorment, acompanyats d’un jove percussionista, els membre d’aquesta orquestra juvenil van tocar Cuerdas al aire de Manuel Olivares Fierro i First Finger Rock de Brian Balmages. Per a finalitzar, va ser el torn de les nadalanques We wish you a Merry Christmas i Navidad, per a les quals els músics es van possar el barret tradicional del Pare Noel.

Posteriorment, abans de l’actuació de la banda juvenil, va arribar el moment per a l’entrega de premis del concurs de dibuixos i la benvinguda als nous músics.

Després, la banda juvenil va interpretar Cote d’Or (primer temps) de F. Ferran, Yorkshire Ballad de J. Barnes i la Bansa Sonora d’Aladdin de P. Jennings.

A continuació oferim un vídeo de l’acte:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia