El 86.986, premiat amb un cinqué premi en el sorteig extraordinari de Nadal, ha deixat 3.816.000 euros repartits a Novelda, on s’han venut 60,2 sèries a les quals correspon un premi de 3,61 milions d’euros, Torrevieja, amb una sèrie i 60.000 euros en premis, a més de dècims solts en altres poblacions de la Comunitat Valenciana.

A Novelda, les serie s’han venut en l’administració número 1, situada al carrer Emilio Castelar; a Torrevieja ha sigut l’administració número 5 d’un centre comercial de la carretera de Crevillent.

Quatre dècims s’han venut en l’administració 31 d’Alacant; altres dos dècims solts, amb premi de 1200.000 euros, s’han venut també en L’Alcudia, Navarrés i València; i un dècim, amb premi de 60.000 euros, a Alacant, Elda, Orihuela i Sant Vicent del Raspeig (a la província d’Alacant), Onda i Rosell (a Castelló), i Ademuz, Manises. La Pobla de Vallbona, Torrent i València, a la província valenciana.

D’altra banda, un despatx de loteries de Torrevieja, ‘El Conill d’Or’, ha venut deu dècims del tercer premi del sorteig de Loteria de Nadal i altres deu bitllets d’un dels cinquens, la qual cosa suma un total de 560.000 euros.

Es tracta de l’administració número 5 de Torrevieja, en el quilòmetre 34,4 de la carretera a Crevillent.

A més, només tres dècims del 72.897, la Grossa de la loteria de Nadal, s’han venut en la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposa premis per import de 1,2 milions que han anat a les poblacions de Xàbia, a la província d’Alacant, i Alfara del Patriarca i Oliva, en la de València.

Un dels dècims, premiat amb 400.000 euros, s’ha venut en un despatx situat en el quilòmetre 54 de l’autopista del sud, en la localitat de Xàbia.

Altres 400.000 euros han anat a parar a la localitat d’Alfara del Patriarca, on l administració número 1, situada al carrer doctor Navarro, ha venut un altre dècim del 72.897.

El tercer dècim premiat, també amb 400.000 euros, s’ha venut en un despatx situat en el passeig Lluís Vives d’Oliva.

L’administració de loteria la ‘*Barreta d’*Or’ de Gandia (València) ha repartit prop de 44 milions d’euros del segon premi del sorteig extraordinari de Nadal.

Segons ha explicat l’encarregat d’aquesta administració, tenien consignades 45 sèries del 06095, agraciat amb el segon premi, però finalment van vendre unes 35, és a dir, prop de 350 dècims, amb un premi de 125.000 euros cadascun.

La venda, ha detallat el responsable de l’administració, s’ha realitzat íntegrament per finestreta a particulars i la majoria en dècims solts, per la qual cosa és molt probable que el premi estiga molt repartit, tant entre els veïns com entre els visitants que hagen passat per aquesta administració de la zona més turística de Gandia.

El número 43.831, un dels cinquens premis de la Loteria de Nadal, ha deixat 6,06 milions d’euros en una dotzena de poblacions de la Comunitat Valenciana, la més agraciada Alacant amb 5,1 milions d’euros.

L’administració número 10 d’Alacant, situada al carrer dels Reis Catòlics, ha venut 85 sèries del 43.831, premiat amb un dels cinquens premis, per la qual cosa ha repartit 5,1 milions d’euros.

En l’administració número 25 de la localitat alacantina d’Elx, al carrer València de la pedania del *Altet, s’han venut onze sèries del 43.831, la qual cosa suposen 660.000 euros.

L’administració número 3 de Manises, al carrer Maestro Guillem, ha venut 13 dècims d’aquest cinqué premi, la qual cosa suposa un premi de 78.000 euros.

Altres tres sèries s’han venut en les administracions numere 10 d’Orihuela, en la 2 de Villena i en la 9 de Castelló, per la qual cosa entre les tres poblacions han repartit 180.000 euros.

Altres huit dècims s’han venut en administracions o despatxos d’Alacant (en dos punts de venda), Alaquàs, Algemesí, Manises, Oliva, Utiel i València, que en conjunt han repartit altres 48.000 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia