Junta Local Fallera de Bétera ha felicitat, a través de les seues Xarxes Socials a tots el Món Faller, veïnes i veïns del municipi. Per a l’ocasió, ha triat una imatge de família amb el President de la citada junta, Edgar Jorro, i els màxims representants de cada comissió fallera de la localitat (La Barraca, F.G.V. Est., F.G.V. Sud, Carraixet i L’Albereda), encapçalats per les Falleres Majors de la població: Mª Ángeles Valls i Carla Alonso i la seua cort d’honor.

Adjunt a la foto, han publicat el següent missatge:
“El 2020 no ha sigut un Bon any per al Món faller, ja que hem vist suspeses totes les nostres activitats a causa del COVID-19.
Els fallers sempre hem demostrat que podem amb la pluja, el fred, la calor… això tampoc no ens pararà i tornarem als carrers, tornarem a lluir els nostres vestits d’indumentària valenciana, tornarem a sentir l’olor a pólvora, el so de les nostres xarangues… hem de ser forts i lluitar per les falles i ajudar als sectors econòmics que ens envolten.
Per això, les falles de Bétera, les FFMM, Carla i Mª Ángeles junts amb les seues corts d’honor i l Junta Local Fallera de Bétera vos desitgem uns bons nadals i un pròsper any 2021″.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia