Pro Casa de la Dona Bétera també ens felicita el Nadal amb una postal molt bonica i emotiva amb un missatge on es desitja salut, amor i pau. A més, dins d’aquesta felicitació també es fa referència a una cita de Rosa Luxemburgo: “Per un Món on siguem socialment iguals, humanament diferents i totalment lliures.”

Pro Casa de la Dona Bétera pretén consolidar-se com un espai de participació “on les dones puguen trobar suport i solució als seus problemes, apoderant i integrant-les en el projecte que elles mateixes ajuden a impulsar”.

Els visitants del rastell solidari van poder trobar-se, fins a les 14.30 hores, un bon nombre de possibilitats: roba infantil i adulta de segona mà, joguines, decoració, parament de la llar.

A més, els més menuts van poder disfrutar d’activitats infantils i castells unflables. També hi va haver una xarrada-col·loqui.

Durant el rastell, també va estar present la regidora de Dona i Igualtat, Maite Bes, donat que aquest esdeveniment ha comptat amb la col·laboració especial de l’Ajuntament de Bétera.

Entre les accions que porten a terme, des de l’entitat de Pro Casa de la Dona, es troben els Tallers d’Empoderament i Orientació Laboral. L’objectiu principal d’aquestes classes és iniciar el treball d’actituds i posicionaments que propicien el desenvolupament de l’autoestima i l’exercici del lideratge que totes les persones tenen en potència.

Es vol posar en relleu les habilitats que totes les persones posseeixen i que poden utilitzar per millorar les seues relacions personals i professionals, la forma en què ens enfrontem a la situació d’atur o de precarietat laboral i la manera d’enfrontar-se als problemes habituals del dia a dia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia