Vol Lliure ens ha enviat aquest disseny per a felicitar el Nadal a totes i tots els veïns i veïnes de Bétera. Aquest dibuix, obra de Vicent Bes (Bes audiovisual) combina dues tradicions: Nadals i coets. A més a més, compta amb un missatge on desitja salut i treball per a totes i tots.

La penya Vol Lliure es va fundar oficialment l’any 2015 i ja compta amb més de 160 socis. L’any comença per a ells en el mes de Novembre, fent un dinar per a rebre als nous socis, fent aquest dia la foto oficial de grup. Aquesta penya sol participar en diversos actes durant l’any. Vol Lliure participa en Sant Antoni, fent habitualment un llançament de coets de luxe i una coetà de caixons. D’altra banda, cada any organitza un concurs de dibuix infantil per a xiquets de primària, sota la temàtica Alfàbegues i Coets. Així mateix duu a terme un concurs de paelles, habitualment en el mes de Juny. També participa en la Cordà i Coetà de les Festes de Bétera, el dia 16 d’agost i han participat en la Festivitat del Cristo de la Protecció. L’any passat, a més, va organitzar per primera vegada un concurs de muntatge de gàbies i materials per protegir les façanes al seu compte d’Instagram, resultant ser tot un èxit de participació.

Encara que enguany moltes de les seues celebracions s’han vist mermades per la pandèmia de la Covid-19, sobretot les principals, aquesta penya continua al peu del canó i es prepara perquè quan es puga tornar a donar-ho tot amb els coets.

A continuació, adjuntem la seua felicitació nadalenca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia