Encara que no és un col·laborador de totes les setmanes, aquest veí de Bétera sempre ens tira una mà quan fa falta. Parlem de Vicent Bes i Pià (Bes Audiovisual), qui ens ha regalat en més d’una ocasió imatges del Món de les nostres Festes Majors i altres temàtiques festives i religioses per a entrevistes i reportatges quan hem necessitat alguna cosa concreta que no teníem o quan no hem pogut acudir a algun acte perquè estàvem en altres menesters i ens era impossible estar al lloc.

Hui, compartim aquesta postal nadalenca que ens ha enviat per a felicitar a totes i tots els veïns i veïnes de Bétera el Nadal. Si es fixeu, en aquesta imatge realitzada per ell mateix no falta cap detall: icones i símbols de la nostra terra, elements de la seua professió i de la ubicació del seu estudi de treballs i, per descomptat, elements d’aquesta festivitat com el barret del pare Noel i l’amor per a totes i tots.


Imprimir article
Comenta aquesta notícia