El passat dimarts, 22 de desembre, el nostre equip es trobava treballant quan de sobte va sentir música i ambient nadalenc al carrer. Així, va traure el cap a la finestra i va veure al Pare Noel i el seu seguici saludant a les veïnes i veïns del municipi, mentre recorrien el poble i visitaven les zones comercials de la localitat de Bétera.

Aquest recorregut s’ha portat a terme els dies 22, 23 i 24.

Després de la vista del Pare Noel, qui ja es troba a la Ponia, ara els Reis Mags d’Orient disposen aquest any d’un permís especial per a travessar les fronteres i arribar també a Bétera molt prompte. D’aquesta manera, el pròxim dia 5 de gener de matí i de vesprada recorreran els carrers del municipi perquè els xiquets i xiquetes traguen el cap a les finestres o isquen als balcons per a rebre’ls i gaudir d’aquesta nit màgica i plena d’il·lusió.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia