A causa de la situació sanitària que vivim en l’actualitat, a fi d’evitar aglomeracions i a la recerca del major benestar de la ciutadania i especialment, dels més xicotets, el repartiment de joguets dels Reis Mags per a xiquets i xiquetes empadronats a Bétera i amb edats compreses entre els 3 i els 7 anys s’està realitzant directament en els domicilis, de manera escalonada fins al 5 de gener.
Així ho ha donat a conéixer l’Ajuntament de Bétera en les seues Xarxes Socials oficials. Segons s’indica, s’intentarà repartir en diverses ocasions i si no és possible per no estar en el domicili, se’ls deixarà una notificació.
Cal recordar que el repartiment tarda més ja que els Reis han d’anar amb totes les precaucions sanitàries pertinents: gel, mascareta etc.
Si toquen a la vostra porta, poden ser els regals que ja estan de camí a les cases de les xiquetes i xiquets de la localitat.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia