El Centre Artístic Musical de Bétera celebrarà hui diumenge, 27 de desembre, el seu segon Concert de Nadal i última actuació de l’any.
El concert donarà inici sobre les 19.00 hores en l’auditori de la Casa de Cultura del municipi. La setmana passada va ser el torn per a l’Orquestra jvenil i la Banda Juvenil del centre i hui li toca a la Banda Simfònica dirigida per Pere Vicente i Alamà  i el Cor dirigit per Josepa Campos i Aparísi.
Cal recordar que el cor del Centre Artístic Musical de Bétera, va nàixer a l’Escola de Música de la mateixa societat a iniciativa d’alguns alumnes de l’assignatura “Conjunt Vocal” i de la seua professora Josepa Campos, l’any 1995. D’aquesta agrupació, és directora des de la seua fundació la ja citada Josepa Campos i Aparísi.
Aquest esdeveniment es durà a terme amb aforament limitat i complint totes les mesures sanitàries establides, entre elles l’ús obligatori de mascaretes.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia