(EFE) Les temperatures mínimes han patit aquesta matinada un lleuger a moderat descens, de fins a 5,4 graus. La més baixa s’ha mesurat a Vilafranca del Cid (Castelló), on el termòmetres han arribat a marcar 6,2 graus sota zero (2,5 menys que ahir).

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), a la província de Castelló també s’han mesurat -1,3 graus a Castellfort (2,8 menys que el dissabte) i a Morella (1,2 graus menys que ahir); i 1,9 a Castelló (-0,9).

A la província de València, els termòmetres han marcat 5,8 graus sota zero a Utiel (5,4 graus menys que ahir); -2,5 en Lliria (2,4 menys que el dissabte); -1,1 a Manises (similar a la d’ahir); -0,8 a Xàtiva (sense canvis); 3,4 a València (-2); i 4,5 a Polinyà del Xúquer (sense canvis).

A les comarques del sud, les mínimes han sigut de -4,8 graus al Pinós (-1); -0,6 a Xàbia (-0,8); 0,3 en El Altet (-1,3); i 1,3 a Alacant (2,9 graus menys que ahir).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia