La unitat d’innovació de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha publicat una nova convocatòria del programa Assessora per a ajudar a petites empreses innovadores de fins a cinc anys d’antiguitat a contractar assessorament expert i personalitzat en aquells aspectes que els ajude a créixer i consolidar-se. El termini de presentació de sol·licituds comença el pròxim 15 de gener i finalitza el 15 de març de 2021.

Assessora està confinançat amb fons europeus Feder i compta amb un pressupost d’1.350.000 euros “amb el qual volem no sols que les empreses es creen de manera sòlida des del principi, sinó que cresquen i perduren en el temps amb un assessorament ajustat a les seues necessitats”, ha assenyalat el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent.

Amb aquestes ajudes, Ivace Innovació recolza l’assessorament en temes com el diagnòstic estratègic, la definició de models de negoci, màrqueting i comercialització, organització i processos, gestió economicofinancera i la definició de quadres de comandament així com en altres àrees que es consideren necessàries per al desenvolupament competitiu de les empreses.

Ivace innovació subvenciona fins al 100% de la contractació d’aquests serveis amb una ajuda màxima per projecte de fins als 50.000 euros.

En l’anterior convocatòria, 41 empreses es van beneficiar d’aquestes ajudes amb un Assessorament especialitzat mitjà de 442 hores.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia