La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha convocat de nou les ajudes destinades a entitats participants en el nivell d’iniciació al rendiment en la 39a edició dels Jocs Esportius per un import de 400.000 euros. Es pot consultar tota la informació en la resolució del DOGV: consultar ací.

L’objectiu d’aquestes subvencions és fomentar i donar suport a les entitats, amb equips participants en aquesta edició dels Jocs Esportius, en el nivell d’iniciació al rendiment i donar-los suport perquè es puguen finançar les despeses derivades per quota de participació, com són les despeses d’inscripció, les llicències, els arbitratges i les despeses de desplaçament.

En la modalitat d’iniciació al rendiment, els Jocs Esportius presenten un objectiu més competitiu que el nivell de promoció, per tant, constitueixen la primera etapa en el camí dels joves esportistes valencians cap a l’esport d’elit i d’alt rendiment. L’atletisme, el bàsquet, l’handbol, la natació, el rugbi, el triatló i el voleibol són els esports que l’alumnat practica en la modalitat d’iniciació al rendiment.

Poden sol·licitar aquestes ajudes centres d’ensenyament, clubs esportius, associacions i altres entitats, així com ajuntaments inscrits en els Jocs Esportius amb equips en el nivell d’iniciació al rendiment. Les entitats interessades poden presentar les sol·licituds fins al 29 de gener de 2021 per via telemàtica en l’enllaç següent: consultar aquí.

Durant els últims anys, Esport de la Generalitat ha augmentat l’import d’aquesta línia d’ajudes. Concretament, des de l’any 2015 s’ha duplicat l’import de les subvencions per a entitats participants en el nivell d’iniciació dels Jocs Esportius, i ha passat dels 200.000 euros als 400.000 euros d’aquesta convocatòria.

El curs passat aquestes ajudes van ser concedides a un total de 265 entitats participants en el nivell d’iniciació dels Jocs Esportius: 95 eren de les comarques d’Alacant; 38, de les comarques de Castelló, i 132, de les comarques de València.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia