Segons ha anunciat l’Ajuntament de Bétera a través de les seues Xarxes Socials oficials aquest dimarts, ja s’estan repartint en els edificis municipals, en els comerços del nucli urbà, Torre en Conill i Mas Camarena les cartes perquè els xiquets i xiquetes del municipi tinguen l’oportunitat de demanar els seus regals als Reis Mags d’Orient.

Els més xicotets de la casa podran depositar aquestes cartes en les diferents bústies reals que hi ha situats en diversos punts del municipi.

D’altra banda, cal recordar que les seues Majestats compten enguany amb un permís especial per a travessar les fronteres i arribar també a Bétera molt prompte. Així, el 5 de gener recorreran durant tot el dia la població perquè els xiquets i xiquetes puguen saludar-los des de les seus finestres o balcons.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia