Aquest dimarts passat va finalitzar el Taller d’Ocupació Bétera II. Es tracta d’un programa mixt de formació i ocupació que permet obtindre certificats de professionalitat de la branca Agrària, Administració i Gestió i Disseny de Productes Gràfics.
Durant un any han millorat els seus recursos formatius i les expectatives de reciclatge i posterior inserció al món laboral, a més han pogut aplicar els seus coneixements amb treball efectiu en el municipi.
Els alumnes participants, van començar aquest projecte el 30 de desembre de 2019 i han compaginat formació amb alternança amb treball efectiu relacionat amb els certificats de professionalitat que estan cursant.
Aquest projecte ha comptat per al seu desenvolupament amb una subvenció del Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació.
A causa dels bons resultats que comporten la realització d’aquests programes mixtos de formació i ocupació, perquè són una eina per a millorar els recursos formatius i les expectatives de reciclatge i posterior inserció al món laboral dels participants, des de l’Àrea es vasol·licitar per al període 2020/2021 la corresponent subvenció per a la realització d’un nou taller d’ocupació.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia