La Colla de Campaners de Bétera ha volgut finalitzar l’any 2020 amb un missatge a través de les seues Xarxes Socials. En aquest missatge, ha fet un balanç d’aquest any “tan difícil i peculiar”. “Un any ple de lluita i sacrifici. Un any que ens ha servit per a adonar-se de la fragilitat de l’ésser humà, un any en què no hem pogut dur a terme tot allò que teníem planejat”, declara la colla.

Al mateix temps, ha tingut paraules d’agraïment a totes aquelles persones i entitats que han ajudat a fer difusió de la seua tasca o han mostrat el seu suport d’alguna manera u altra.

Així, a banda de fer una menció al nostre equip, també li ha donat les gràcies als rectors del nostre poble per la seua ajuda i involucració dins de l’associació, així com al sagristà Ruperto. Al consistori de la localitat i a la Mancomunitat Camp de Túria per la preparació en les visites guiades i ajudes, a
Raül Campos Cremades pel documental que està preparant sobre la Colla i patrimoni campaner, a la Junta de Montes de Bétera per l’esforç i la implicació en la restauració de la campana Carmen Luisa, a Ximo Asensi, Amparo DomenechJorge Alonso i Joan Manuel Pons per comptar amb ells per a la recerca d’informació del seu llibre “Bétera i el seu patrimoni” i, finalment, a totes aquelles persones que han assistit i col·laborat en les visites guiades, tant diürnes com nocturnes.

Qui desitge accedir al missatge complet pot fer-ho a través del següent enllaç: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia