La Policia de la Generalitat Valenciana ha realitzat 634 controls i inspeccions en establiments de restauració i d’oci durant la vesprada i nit del dia 31 de desembre, coincidint amb la celebració de la Nit de cap d’any. Com a conseqüència d’aquesta labor, s’ha sancionat a 22 locals i s’han alçat 44 actes per no respectar l’aforament o les distàncies de seguretat, incomplir l’obligació d’usar màscares o infringir la Llei d’Espectacles.

A més, 16 patrulles d’agents han vigilat el compliment de la ciutadania de la normativa sanitària tant en la vies públiques com en alguns immobles particulars. Així, el dispositiu especial de la policia ha alçat 23 actes per no respectar el toc de queda i altres huit per tinença de drogues o armes. També s’han realitzat 63 prevencions per mal ús de màscares.

El dispositiu especial de la Policia de la Generalitat ha simultanejat intervencions en les tres províncies. A València ha realitzat 334 controls, a Alacant 181 i a Castelló 119. En general, ha destacat la tranquil·litat tant en els establiments inspeccionats com en els controls realitzats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia