Segons ha informat aquest dissabte l’Ajuntament de Bétera, a través de les seues Xarxes Socials oficials, el pròxim 16 de gener tindrà lloc una nova visita a la Serra Calderona per a persones amb mobilitat reduïda. Aquesta iniciativa es troba organitzada pel departament municipal  de Drets Socials.

Les inscripcions es poden dur a terme a través de següent correu i/o telèfon: info@turismoadaptadov3.com / 686 466 413.

Per a fer possible aquestes rutes i visites, Bétera compta des de fa uns mesos amb una cadira eruga adaptada per a l’accés de les persones amb diversitat funcional a diferents punts d’interés turístic, patrimonial, natural i històric de la localitat. Així, cal recordar que, entre d’altres, en 2020 l’àrea de Turisme i Drets Socials ja van unir esforços per oferir unes visites guiades arqueològiques a l’Horta Vella, Alqueria i Torre Bofilla  inclusives. Aquesta cadira permet a una persona amb mobilitat reduïda exercir la seua mobilitat amb total autonomia, ampliant així els seus límits d’accessibilitat i possibilitant el desplaçament per llocs impensables per a una cadira convencional.

Per aquesta actuació, el passat mes de desembre, el consistori va ser guardonat amb el premi a la solidaritat del Periódico de aquí.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia