imatge d'una concentració de la associació fa uns anys

Es tracta de la falta d’enllumenat públic eficient i del clavegueram necessari perquè tots els habitatges puguen usar-lo, evitant els sistemes de fosses sèptiques que la majoria dels habitatges de la urbanització Camí Paterna estan utilitzant.

És una sol·licitud que fan aquests veïns per mitjà de l’Associació, i que ara davant la falta de resposta i de solucions per part de l’Ajuntament que dirigeix Elia Verdevío hem portat al Síndic de Greuges.

Es dona la circumstància que des de la AA.VV. hem fet múltiples propostes al consistori, fins i tot indicant les possibles partides que podia utilitzar provinents de subvencions de la Diputació i de la Generalitat, per a evitar un cost directe a l’Ajuntament. No obstant això, hem rebut sempre la callada per resposta i el consistori ha decidit no utilitzar cap quantitat per a la urbanització Camí de Paterna.

La queixa de l’Associació en nom de la qual ha actuat, Luis Poveda, membre de la Junta Directiva, té la seua base en què mentre els veïns i veïnes complim amb la nostra obligació del pagament de tots els tributs per a contribuir en les despeses i serveis del municipi. Cap rebem els serveis bàsics que estableix la llei (enllumenat públic i clavegueram- entre altres-).

Des de la AA.VV. del  Camí Paterna esperem que el consistori que dirigeix Elia Verdevío reflexione i deixe de marginar-nos o, almenys, siguem inclosos en l’agenda per a solucionar aquests serveis mínims bàsics.

 

En Bétera, a 3 de enero de 2021. Enviado por la Asociación de Vecinos del Camí Paterna.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia