La Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE) ha obert el termini per a la presentació de propostes per al Concurs-Subhasta d’Adjudicació d’Arrendament del Bar-Restaurant del Centre la Vereda.

Es pot accedir al plec de condicions a través del següent enllaç: clic ací.

Aquestes instal·lacions, situades en Camí Alcublas, s/n, tenen una capacitat d’aforament de 156 persones, encara que amb les restriccions sanitàries actuals a causa de la pandèmia s’ha vist obligatòriament reduït fins a la volta a la normalitat.

Aquest bar-restaurant, el qual està totalment equipat, compta amb 330 metres de local i una terrassa de 54 metres.

Habitualment, es realitzen serveis de desdejuni, esmorzar i menjar amb menú diari de dilluns a dissabte.
A més, mitjançant reserva, es disposa de menús per a qualsevol mena de celebració.

En aquesta mateixa ubicació, es pot trobar un ampli ventall de serveis. Així, aquest bar-restaurant es troba al costat del supermercat Charter, amb gran varietat de productes i un espai ampli d’aparcament.

Al seu torn, es compta amb una estació de servei i carburants, centre de rentada de vehicles i, a més, taller de reparació dedicat a el manteniment i serveis de mecànica ràpida de turismes i maquinària agrícola i magatzem de productes agrícoles i jardineria per a socis i clients.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia