La Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE), vol agrair aquest Nadal la fidelitat a la seua clientela amb el SORTEIG d’una televisió Samsung 55″. El sorteig es realitzarà demà dimarts,  5 de gener de 2021, en el Charter del Centre La Vereda, a les 11.00 hores.

Els interessats tenen fins a hui per poder participar a través de compres, a partir de 50 euros, realitzades en el taller, en el magatzem de subministraments, en el supermercat Charter i/o en l’estació de servei.

Coabe és una empresa cooperativa orientada a satisfer les necessitats dels seus socis i clients, compromesa amb oferir una alta relació qualitat-preu, dins d’una àmplia gamma de serveis, tots ells orientats a la sostenibilitat de les explotacions agrícoles. Així mateix, ofereixen als seus empleats la possibilitat de desenvolupar i ampliar les seues competències professionals.

Concretament, el 16 de juny de 1978 va nàixer la Cooperativa de Bétera, per les inquietuds que tenien els agricultors, davant el canvi de l’agricultura tradicional a la industrialització agrària, donada la conjuntura econòmica del país. Amb més de 40 anys de professionalitat, el major patrimoni de la Cooperativa està compost per les seues més de 4.000 socis, gran part d’ells agricultors i clients de les seues botigues comercials. D’aquesta manera, COABE ofereix una àmplia gamma de serveis:

 • MAGATZEM DE PRODUCTES AGRÍCOLES I JARDINERIA
 • SERVEI DE CULTIUS
 • ESTACIÓ DE SERVEI I CARBURANTS
 • SUPERMERCAT CHARTER
 • TALLER DE REPARACIÓ
 • CENTRE DE RENTADA DE VEHICLES
 • BAR · RESTAURANT
 • ATENCIÓ AL SOCI
 • SEGURS GENERALS
 • TELEFONIA
 • COMERCIALITZACIÓ DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC
 • INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS

Qui desitge conéixer més sobre COABE, pot accedir al següent enllaç: https://web.coabe.es/

Imprimir article
Comenta aquesta notícia