La Comunitat Valenciana avançarà el toc de queda a les deu de la nit; l’hostaleria tancarà a les cinc de vesprada; es confinaran 26 municipis per catorze dies, i es prorrogarà el confinament perimetral de la regió fins al 31 de gener.

Les noves mesures contra la pandèmia, que segons ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, entraran en vigor aquest dijous i estaran en vigor almenys fins al 31 de gener, inclouen també la limitació a quatre persones el màxim de persones en les taules dels locals d’hostaleria.

Així ho ha anunciat aquest dimarts Puig després de presidir la Mesa Interdepartamental per a la Prevenció i Actuació enfront de la covid-19, en la qual s’han analitzat les últimes dades sobre la pandèmia en la Comunitat Valenciana i s’han adoptat noves mesures.

Puig ha justificat les noves restriccions en què la situació de la pandèmia en la Comunitat és “greu” i “difícil” i la transmissió creix “de manera exponencial”, la qual cosa exigeix una resposta “contundent, ponderada i immediata” per part del Consell.

Entre els municipis confinats es troba Llíria, el qual romandrà tancada perimetralment, des d’aquest dijous, durant 14 dies, una mesura que no ha afectat altres municipis de la comarca del Camp de Túria.

Cal recordar que Llíria acumula  851 positius en el total de casos des de l’inici de la pandèmia.

Altres municipis de la Comunitat Valenciana perimetrats seran Borriol, Atzeneta del Maestrat, Soneja i Jérica en la província de Castelló; a la província d’Alacant, Alcoi, Castalla i Polop i en la província de València Massanassa, Ayora, Utiel, Sedaví, Sollana, Xàtiva, Ontinyent, Anna, Oliva, Daimús, Canals, Benigànim, Moixent, Xest, Sinarcas, Quatretonda i Bonrepòs i Mirambell. El confinament perimetral s’allargarà durant catorze dies.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia