DES DE L’INICI DEL CURS ESCOLAR L’INCREMENT DE CASOS D’INFECCIONS PER CORONAVIRUS SARS-CoV-2 EN MENORS DE 19 ANYS HA SIGUT D’UN 574%, AMB 19.698 NOVES INFECCIONS

Des del 7 de setembre, segons estudi de la Plataforma Lliure Elecció Educativa Comunitat Valenciana, s’ha constatat una incidència acumulada de 23.128 contagis per coronavirus SARS-CoV-2, en persones d’entre 0 i 19 anys.

L’augment d’infeccions ha suposat un 574% des de l’inici de curs escolar. Aqueix altíssim nivell de contagis, suposa un rotund fracàs de les mesures de prevenció, higiene i promoció de la salut per als centres educatius dictades pel Ministeri de Sanitat i per les Conselleries d’Educació, Cultura i Esport i Sanitat Universal i Salut Pública.

Entenem, vist el descontrol de la pandèmia i l’alarma social creada, que és necessari un canvi de rumb en la gestió de la pandèmia. Per a això, es fa necessari la DIMISSIÓ immediata dels conselleres Vicent Marzá i Ana Barceló, responsables d’educació i sanitat en el Govern Valencià. Els contagis no cessen de créixer en els centres educatius. Al contrari que les
instàncies oficials, pensem que les aules no són espais segurs ja que en major o menor mesura són focus de contagi.


Valencia, 5 de enero de 2021. Plataforma Libre Elección Educativa Comunidad Valenciana
Imprimir article
Comenta aquesta notícia