La Comunitat Valenciana va ser aquest 06 de gener agraciada amb uns sis milions d’euros dels tres primers premis del sorteig de la Loteria del Xiquet, ja que s’han venut entre una i dues sèries de cadascun d’ells, per la qual cosa s’han repartit uns sis milions d’euros, 4 milions del primer i dos del segon, repartits quasi al 50% entre les províncies de València i Alacant, ja que la sort ha sigut esquiva per a la província de Castelló.

En aquest primer sorteig de l’any 2021, la Comunitat jugava 99,06 milions d’euros, la qual cosa representa un 2,58% menys que un any abans, un símptoma que la crisi sanitària per la pandèmia de la Covid-19 ha afectat els diners que la ciutadania dedica al joc de la loteria.

Aquestes xifres de vendes situa a la Comunitat com a tercera autonomia en vendes de loteria del Xiquet, per darrere d’Andalusia (que va vendre 103,26 milions) i Madrid (102,18 milions).

El primer premi de la Loteria del Xiquet, el 19.570, ha deixat al voltant de quatre milions d’euros repartits en diverses poblacions de la província de València, la meitat d’ells en la localitat de Manises.

L’administració número 3 de Manises, situada al carrer Maestro Guillem, ha venut per finestreta i dècim a dècim una sèrie del 19.570, la qual cosa suposa un premi de dos milions d’euros. A més ha venut també un dècim del segon premi, amb un premi de 75.000 euros.

Dècims solts s’han venut en l’administracions situades en el centre comercial El Osito de L’Eliana, en l’avinguda Ramón y Cajal de Torrent, en la plaça d’Espanya de Picanya i en el centre comercial Plaza Mayor de Xàtiva.

Altres administracions o despatxos que han repartit dècims del primer premi estan situades en el centre comercial Carrefour de Campanar de València, en l’avinguda Neptú de La Pobla de Farnals i en l’avinguda Blasco Ibáñez d’Alaquàs.

El segon premi, el número 3.436, ha repartit al voltant de 2 milions d’euros en la Comunitat Valenciana, d’ells 1,5 a la província d’Alacant, segons dades de Loteries i Apostes de l’Estat.

Així s’han venut dècims en la la administració número 2 del Campello, situada al carrer sant Bartolomé, i en l’administració número 5 de Torrevieja, en el centre comercial Carrefour de la carretera de Crevillent.

A la província de València han venut dècims premiats el despatx del carrer Verge del Fonament de Benissanó i en l’administració número 3 de Manises, al carrer Maestro Guillem, on es va vendre un dècim per internet

El tercer premi, el 5.587, ha estat molt repartit per tota Espanya i ha deixat dècims premiats a les províncies d’Alacant i València.

A la província d’Alacant s’han venut dècims en els despatxos de l’avinguda Miriam Blasco a Alacant, en el de la plaça de la Vila del Fondó de les Neus i en el del carrer Constitució de Villena.

A la província de València han venut dècims premiats el despatx del carrer Major d’Agullent, el de l’avinguda Glorieta d’Alberic, el del carrer José Siurana de Castellar, l’administració número 9 de Gandia, l’administració número 1 d’Ontinyent, els despatxos del passeig del País Valencià i travessia sant Antoni de Tavernes de la Valldigna, l’administració número 5 del carrer Aben al Abbar de València i un despatx del carrer Pedro Cabanes, també a la ciutat de València.

Al Fondó de les Neus, una lotera de 68 anys ha venut per terminal, almenys, un dècim del tercer premi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia