El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat aquest dijous un nou paquet d’ajudes per als sectors productius més afectats per la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19, que seran analitzades i concretades per una comissió tècnica de treball.

Així ho ha avançat després de mantindre una reunió amb el president de la CEV, Salvador Navarro, i els secretaris generals d’UGT-PV, Ismael Sáez, i CCOO-PV, Arturo León, a la qual també han assistit el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

El president ha assenyalat que s’ha iniciat d’aquesta manera un diàleg per a fer front a les restriccions imposades per la Generalitat amb l’objectiu de millorar la lluita contra la pandèmia i garantir la qualitat assistencial. Puig ha assegurat que es tracta de “accions que tenen conseqüències en l’àmbit econòmic i, per tant, hem de donar-los resposta”.

En aquest sentit el cap del Consell ha anunciat que demà mateix ha sigut convocada una nova reunió, de caràcter tècnic, per a concretar el suport econòmic de la Generalitat al teixit empresarial valencià.

Així mateix ha assegurat que “viurem uns mesos encara molt complicats per a l’economia, però la Generalitat està absolutament convençuda que d’ací a poc, gràcies a la vacunació, aconseguirem superar aquesta situació”. No obstant això, ha indicat que fins que arribe aqueix moment “hem de fer que les empreses que pateixen dificultats però que tenen viabilitat, puguen seguir cap avant”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia