(EFE) Els tres hospitals de campanya construïts en la Comunitat Valenciana durant la primera ona de la pandèmia del coronavirus per a fer front a la situació tenen ja sengles ales amb llits preparats per si hagueren de derivar-se a ells pacients amb Covid-19.

Fonts de la Conselleria de Sanitat han indicat que després de superar-se el pic d’ingressos hospitalaris de la primera ona i situar-se en 2.254 els hospitalitzats actualment, s’ha posat en marxa la preparació de diversos llits en aquestes tres infraestructures situades al costat dels hospitals La Fe a València, General d’Alacant i General de Castelló.

Els tres hospitals de campanya, acabats de construir l’abril passat per a donar resposta a una possible saturació hospitalària però que no van arribar a estrenar-se, tenien una capacitat conjunta per a albergar 1.100 llits i un cost inicial de 8 milions d’euros.

Segons l’última actualització de dades de Sanitat, la Comunitat Valenciana comptabilitza 159.153 positius per *coronavirus i un total de 3.174 defuncions, i dels 2.254 ingressats, 340 estan en l’UCI.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia