(EFE) Les Forces de Seguretat sancionaran als qui acudisquen a termes municipals confinats per a veure la neu que porta la borrasca Filomena, com ja s’ha constatat a Alcoi i l’interior d’Alacant. Així ho ha advertit aquest divendres la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana.

Així mateix, es reclama responsabilitat i precaució perquè aquest dissabte s’esperen vents costaners i fort onatge en el litoral.

Pel que respecta al temporal, la Delegació informa que “la situació està controlada en la Comunitat Valenciana i des d’ahir les tres subdelegacions d’Alacant, Castelló i València treballen en coordinació amb la resta d’administracions, Guàrdia Civil i Creu Roja per a garantir la seguretat i evitar incidents”.

En l’A-31, a l’altura del quilòmetre 187 en sentit Madrid, en el terme municipal de Villena, s’han comptabilitzat la presència d’uns 300 vehicles (tots pesats i de més 3.500 quilograms), ja que es requeria l’ús de cadenes per a circular.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia