(EFE) El temporal de neu que afecta bona part de la Comunitat Valenciana ha provocat el tall de 33 carreteres i en altres 98 s’exigeix l’ús de cadenes per a circular. Així ho indiquen les últimes dades de la Conselleria d’Obres Públiques i Mobilitat.

En altres 27 vies la circulació està condicionada i en set es registren incidències.

En la xarxa principal, es requereixen cadenes en l’A-23 a l’altura de Viver i l’A-31 a Villena, i hi ha incidències o circulació condicionada en l’A-3 en el tram de Villargordo a Chiva i en l’A-7 entre Alcoi i Ibi.

Els tancaments afecten principalment les comarques de l’interior castellonenc: Els Ports, Alt Maestrat, l’*Alcalaten, Alt Millars i Alt Palància.

També està tallada la CV-35 entre Chelva i Aras de los Olmos, la CV-390 entre Utiel i Tuéjar i la CV-391 entre Requena i El Remei, entre altres.

També a la província de València es registren corts en els voltants de Navarrés, Aielo, Moixent, Fontanars, Bocairent i Ontinyent, i a Alacant els talls afecten el nord de la província, a localitats com Alcoi o Ibi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia