El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, iniciarà dilluns que ve 11 de gener una campanya d’orientació. Sota el nom ‘Et donem les claus‘, persegueix l’objectiu d’oferir a les persones desocupades o en cerca d’una millora d’ocupació les eines necessàries per a tindre èxit en una entrevista de treball.

Per a això, s’ha comptat amb un equip format per personal tècnic d’orientació laboral que ofereix tècniques efectives que tenen lloc en entrevistes reals de hui dia.

A través de diferents vídeos, infografies i cartells es desenvolupen les millors tècniques per a enfrontar-se a una entrevista de treball per primera vegada, així com què respondre en cas de no tindre experiència o haver-se deixat els estudis.

També es donen tècniques per a realitzar una entrevista telemàtica, tan important en aquesta època marcada per la pandèmia i el teletreball. Així mateix, s’explica a la ciutadania què són i com es desenvolupen les dinàmiques de grup en la selecció de personal.

Durant la campanya, la ciutadania serà la protagonista i, per a això, Labora interactuarà amb les persones interessades a través d’enquestes i reptes diaris, on proposarà situacions reals i plantejarà preguntes compromeses que se solen donar en entrevistes de treball. Les persones participants podran proposar diferents respostes i Labora els ajudarà a obtindre la millor solució possible.

Durant les pròximes 8 setmanes s’aniran revelant diferents consells, trucs i resolució de dubtes en les seues xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube.

Així, es publicaran quatre vídeos protagonitzats per professionals d’orientació laboral amb diversos anys d’experiència, que donaran una informació real, pròxima i didàctica, amb exemples quotidians. També es publicaran més de 50 imatges amb consells i resolució de preguntes difícils. Es realitzaran una desena d’enquestes i tres infografies per a interactuar amb la ciutadania.

Aquestes accions pretenen ser un reforç als serveis d’orientació ja existents en els diferents Espais Labora. Amb aquesta informació, es redirigeix a la ciutadania interessada a ampliar els seus coneixements a Punt Labora (consultar ací), on es pot concertar una cita prèvia amb el personal d’orientació de la seua Espai Labora.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia