El Món de la política local de Bétera ha omplit hui diumenge les seues Xarxes Socials de paraules d’estima a Pilar Ros. A més a més, hem rebut també missatges de condols en l’àmbit personal.

A continuació, compartim algunes de les paraules que s’han fet públiques:

“Des d’EUPV- Bétera, lamentem la defunció de Pilar Ros. Companya i amiga, vam tindre el privilegi de conéixer-la en el seu període de regidora i compartir amb ella moments molt especials(polítics i personals)”.

Esquerra Unida País Valencià Bétera.

“Hui ens ha deixat Pilar Ros, antiga companya del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Bétera. Des de la família del Partit Popular de Bétera volem traslladar els nostres més sentits condols a la família de Pilar i a tot el PSPV-PSOE Bétera per aquesta gran pèrdua. Els que l’hem coneguda, hem conegut una dona lluitadora, treballadora i que estimava el seu poble. D.E.P. Pilar.

Partit Popular Bétera
“Hui és un dia molt trist i estem de dol els i les socialistes. Ens ha deixat la companya, qui va ser també regidora i nostra Secretària General, PILAR ROS. Una dona compromesa, lluitadora i fidel a l’ideari polític del PSPV-PSOE. El nostre més sentit condol al seu home, familiars, amics, amigues, companys i companyes.
Descanse en pau”.
PSPV-PSOE Bétera

D’altra banda, la portaveu de Compromís per Bétera, Cristina Alemany,

ha publicat en les seus Xarxes Socials una imatge molt simpàtica amb Pilar i altres regidors del mateix partit també han publicat paraules com les següents:

“Lluitadora, compromesa, intel.ligent i gran persona. Un dia molt trist per molta gent….DEP Pilar. Forta abraçada a la família”.

Joano Baudés, regidor de Compromís.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia