“L’estrella que més llueix al cel, te nom propi i des d’allà ens continuarà acompanyant sempre”.

D.E.P. Pilar Ros i Sánchez. Familiars i equip Betera.com

“Ens hem trobat amb la trista notícia de la defunció de Pilar Ros, ex Regidora de l’Ajuntament de Bétera pel PSOE, i l’Obrera casada que ens va ajudar a entrar en les festes de Bétera amb el nostre esdeveniment “Dones Grans”. Lamentablement la pandèmia no ens va permetre rendir-li el nostre homenatge en les passades festes de Bétera, però sempre la portarem en els nostres cors.

L’Associació Pro Casa de la dona vol fer-li arribar als seus familiars i amics, els nostres més sincers condols. El nostre homenatge per la seua trajectòria i compromís amb el nostre municipi

D.E.P. Pilar. Associació Pro Casa de la Dona de Bétera

Pilar Ros Sánchez, és una d´eixes persones que sempre estaran vives al nostre cor, a la nostra memòria i sense dubte amb el nom escrit a la història recent del nostre poble. Pilar mestra de professió i de vocació, compromesa amb el seu poble i amb les persones, lluitadora incansable pels drets de totes i tots, enamorada de Bétera… Quin plaer haver compartit tantes converses, què ens contagiares del teu talant, de les teues ganes de fer Bétera, de fer poble, d’aconseguir una societat millor. No ens surten les paraules per descriure el que sentim en estos moments, PILAR ROS SÁNCHEZ, així en majúscules com mereix la teua memòria, companya, amiga, veïna que la terra et siga lleu!!!!! Abraçada molt forta a Carles, Sergio i a tota la família.

D.E.P. Pilar. Bétera enfurecida.

Agraïm tots els condols rebuts a nivell privat i públic per part d’associacions, grups polítics, veïnes i veïns de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia