Els comiats dels diferents grups polítics de Bétera per a Pilar Ros ens continuen arribant a nivell personal i a través de les Xarxes Socials.

“Ahir ens va deixar Pilar Ros, qui fora Secretària General del PSPV de Bétera i regidora del grup municipal socialista.
Implicada amb el seu poble, generosa, col·laboradora, docent per vocació i fidel als seus principis.
El Círculo de Podemos Bétera vol fer arribar les seues condolences als seus familiars, amics companys de partit i als qui van compartir amb ella el Saló de Plens de l’Ajuntament.
Descansa en pau”.

Círculo de Podemos Bétera

“La política local perd una de les persones més íntegres, Pilar Ros. Dona lluitadora, no sols en l’aspecte polític, sinó també i sobretot en l’aspecte personal. Una forta abraçada especialment a Carles, Sergi i a la resta de família i amics, en aquests moments tan complicats. D.E.P”.

Compromís per Bétera

“Amb pesar i consternació, he rebut la notícia que ens ha deixat mi benvolguda amiga Pilar Ros Sánchez.

Una abraçada per al seu fill i per a Carlos Masip Abad.

Pedro Ángel Gallén. Ex regidor del grup no adscrit.

“M’he quedat sense paraules al saber la notícia. El meu més sentit condol. També de part del meu marit, Salvador. Tots dos apreciàvem molt a Pilar. Mai ens va faltar la seua abraçada, les seues paraules, el seu acolliment. Els comiats sempre són tristos, sobretot, quan són injustes com la de Pilar. Una dona compromesa que encara tenia molt a oferir: molta faena, molt de compromís i molt afecte. Una abraçada fortíssima a la seua família i, especialment, a Carles”.

Ana Noguera, en el seu nom i en el del seu marit Salvador Beltrán (Política socialista i ex portaveu del Partit Mes Camarena-Cube, respectivament), ens deixaven aquestes emotives paraules en el nostre Facebook.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia