En primer lloc, una salutació per a tots i content per tornar a “veure’ns”

Desitge que hàgeu passat unes festes i una entrada d’any bones i que el coronavirus no us haja afectat, i si ho ha fet, espere que no haja sigut massa, ànim i “coneixement” front aquesta nova “onada”.

Recomencem passejant i donant voltes per “fora del poble de Bétera” i en aquestes setmanes, ens mourem per ports o siga per la vora de la mar i de l’aigua.

Avui estem a la Marina Reial-Port de València, un lloc com veieu d’un encant inigualable i més quan surt el sol. Si us apropeu, passareu un matí de somni vent els nombrosos i distints velers alineats, amb els palos “sense la vela” i tots els reflexos i llum que projecten a l’aigua quan ix el sol.

Per a les dues pròximes setmanes també pel port (de nit amb les llums dels velers, l’altra el balneari de les arenes i després, altres setmanes ens n’anirem al port de Catarroja dos o tres “dilluns” més.

Que tingueu un bon any 2021 i ens anirem “veient”

Text i imatges per Ximo Asensi i Alemany

Imprimir article
Comenta aquesta notícia