El departament municipal de Medi Ambient de Bétera, ha col·locat quatre panells informatius que van a acompanyats de xicotets contenidors amb utilitat mediambiental. D’aquesta manera, a banda d’informar a la ciutadania, les veïnes i veïns de la localitat també podran reciclar bombetes, cd’s, dvd’s, tòners, piles salines i de botó, ja que els citats contenidors xicotets són espais per a depositar aquest tipus de residus.

Els panells s’han instal·lat en el Centre Comercial Mas Camarena, en l’accés de Consum de Torre en Conill, en la plaça Antic Regne de València del nucli urbà i al carrer Luis Reig (enfront de Mercadona).

Aquests panells s’han intentat col·locar en quatre punts del municipi amb un gran nombre de trànsit, tant de vianants com de vehicles.

Amb aquesta actuació es pretén fer més fluida la comunicació entre el Consistori i la ciutadania.

A més a més, aquests suports s’utilitzaran igualment per a donar difusió a les campanyes que es posen en marxa des de les diferents regidories, així com també per a informar els turistes i visitants sobre els principals atractius del municipi o la variada oferta cultural que es desenvolupa a Bétera.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia