L’Associació de Veïns del Camí Paterna ha denunciat que en el carrer del Pi hi ha una fugida d’aigua en la canonada general que porta diversos dies sense arreglar-se.

Es tracta d’una fugida d’aigua que porta perdent aigua, almenys des de divendres passat, data en què pel que sembla se li va notificar a l’Ajuntament per part d’algun veí l’esmentada avaria. No obstant això, en data de hui dimarts continua sense estar solucionada.

També ens consta que, pel que sembla, el mateix divendres es va acostar un operari de l’empresa d’aigües que va estar mirant l’esmentada avaria però sembla que no va poder fer res per la quantitat de fem acumulat en el lloc de l’avaria.

Des de l’Associació de Veïns del Camí Paterna sol·licitem que, de manera urgent, se solucione l’esmentada avaria i la neteja del lloc.

*En aquest enllaç, adjuntem una foto publicada en un grup de Xarxes Socials on es pot veure al treballador de l’empresa de l’aigua, intentant solucionar l’avaria, però que donat el nivell de fem no va poder fer res: clic ací.

A Bétera, a 12 de gener de 2021.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia