Sempre arribarà eixe moment, el moment en el qual has de dir adeu. Com a una paraula tan simple se li pot donar tant de temps? Per què en una mil·lèsima de segon puc canviar tot? Per què es pot finalitzar alguna cosa que realment t’importava però no li has donat aqueixa importància merescuda? Moltes suposicions que poden eixir dels nostres caps…

Al llarg de la vida, aquesta paraula estarà molt present en ella. Sigues de l’edat que sigues, hauràs d’utilitzar-la per a alguna cosa i us posaré un exemple: jo mateixa.

Fins i tot tenint tan sols 16 anys, he hagut de dir adeu a persones que m’han fet, possiblement, passar els millors estius. No obstant això, la distància ens ha separat i ens continua separant durant molt de temps. He dit adeu a llocs increïbles en els quals he viscut experiències meravelloses i que es van acabar convertint en la meua llar. Fins i tot he hagut de dir adeu a gent molt important en la meua vida que ja mai més anaven a tornar i, fins i tot sabent que és l’últim comiat que els donaràs estant conscients, no saps ni per on començar ni com acabar perquè li tens absolut terror.

Sempre estarà present, igual que com ja vaig escriure fa temps, la por. Són dos factors que van lligats i que moltes vegades els acabem confonent, però no obstant això sempre utilitzem termes diferents per a cadascun.

Arriba un moment en el qual fas el pas i t’adones que el pronunciament de la paraula “adeu” no significa un comiat permanent o un tancament d’etapa, sinó que hi ha vegades que significa el descansar durant un temps, l’haver parcialment de desconnectar d’això o fins i tot el no seguir fins dins d’uns quants mesos. I quan torna, és la millor sensació que demana experimentar algú i se sent d’una manera una miqueta més diferents i més especial.

A  partir d’aqueix període de temps de descans, hauràs madurat, canviat. T’hauràs transformat en alguna cosa que mai vas saber que realment et podies convertir.

Mires cap endarrere i acabes recordant el passat que vas tancar com una etapa única i màgica que al costat d’altres aspectes acabes tancant i recordant com els inicis de la teua pròpia transformació personal.

D’aquesta manera, arriba el moment de ser valents i dir adeu a totes aquelles coses que realment estan fent que et quedes embossat i no pugues continuar avançant. Dis-li adeu a totes aqueixes coses que moltes vegades et van advertir que no eren bones per a tu però que tu vas continuar fent. Desgraciadament, dis-li adeu a tot allò que acaba i que no pots tornar a canviar el temps i tornar arrere per a repetir-lo una i mil vegades més o adeu a aquelles persones que et van fer passar moments irrepetibles i tindre noves llars en diferents part del teu país o fins i tot a tot el món.

Però recordem que un adeu sempre anirà acompanyat d’un hola i aqueixa paraula sempre portarà una cosa nova i positiu per a la teua vida.

 

Vega Archer Rios
Imprimir article
Comenta aquesta notícia