Aquest matí s’ha procedit a netejar el lloc on es troba la fugida d’aigua, se suposa que pel servei de neteja de l’Ajuntament de Bétera i després de la denúncia realitzada per l’Associació de Veïns Camí Paterna. No obstant això, no s’ha procedit a realitzar la reparació de l’esmentada avaria i, en conseqüència, es continua perdent aigua (adjuntem foto realitzada aquesta vesprada sobre les 16,15 de hui 13 de gener).

Des de la AA.VV. lamentem la falta de coordinació que sembla que existeix entre l’empresa concessionària de l’aigua potable i l’Ajuntament, la qual ha obligat a una visita prèvia (divendres passat) d’un operari de l’empresa concessionària per a intentar reparar l’avaria, sense poder-lo fer pel cúmul de  fem i la falta de neteja pels serveis municipals d’aqueixa zona. Hui s’ha netejat la zona, però ara mancada que torne el servei de reparacions de l’empresa concessionària d’aigües potables.

Mentrestant, l’aigua continua eixint i perdent-se. Aquesta és una situació lamentable i que només és deguda al mal funcionament dels serveis municipals.

La  AA.VV. Camí Paterna urgeix a l’Ajuntament de Bétera a coordinar-se amb les empreses concessionàries per a evitar aquestes situacions, a més de demanar major diligència en l’atenció de serveis bàsics en la zona.

En Bétera a 13 de gener de 2021
Imprimir article
Comenta aquesta notícia