El termini de presentació de sol·licituds  per a les ajudes a autònoms, micropymes i pymes de l’Ajuntament de Bétera que han vist perjudicada la seua activitat a causa de la Covid-19 finalitzarà demà dijous, 14 de gener.

De manera presencial, serà fins a les 14.00 hores i per seu electrònica, fins a les 23.59 hores.

Segons indica el mateix consistori, la quantia de les ajudes és de 500 euros per persona física o jurídica i de 750 € per a aquelles persones que exerceixen la seua activitat en un local o establiment en règim de lloguer.

Aquestes ajudes es pretenen concedir als autònoms, micropymes i pymes que l’activitat que desenvolupen s’haja vist afectada pel tancament d’establiments disposat en la normativa dictada durant l’estat d’alarma o, no sent aquest el cas, que l’activitat desenvolupada per l’empresa haja patit una reducció de la seua facturació, durant el segon trimestre de 2020, d’almenys el 50%, en relació amb la mitjana efectuada en l’exercici 2019.

A més a més, tal com indiquen les bases reguladores de la convocatòria aquestes ajudes són de concessió directa sempre que complisquen els requisits per a ser beneficiaris.

A continuació, adjuntem tota la documentació necessària per a efectuar la sol·licitud:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia