Betera.com ha estat en contacte aquest dies amb les diverses penyes de coets i els Majorals 2020-2021. Doncs, la nostra intenció és oferir-vos aquest pròxim cap de setmana diversos especials sobre la festivitat en honor a Sant Antoni i tot el que envolta a aquest esdeveniment.

D’aquesta manera, el pròxim cap de setmana oferirem diverses fotogaleries i reportatges sobre les diferentes celebracions que, des de fa uns anys es duen a terme a Bétera (calderes, foguera, prova de coets, benedicció dels animals, tocs de campana…).

Com enguany Sant Antoni no podrà celebrar-se de manera física, estem preparant diferents publicacions per al nostre diari i Xarxes Socials. En aquest sentit, oferirem imatges i vídeos que Betera.com ha realitzat altres anys i també comptarem amb peces fotogràfiques i audiovisuals que les diferents penyes coeteres, veïns i Majorals 2020-2021 ens estan enviant, entre d’altres.

A més a més, aquestes agrupacions també oferiran a través de les seues Xarxes Socials les seues publicacions pròpies com a homenatge a aquesta celebració. De fet, cal avançar que, Vol Lliure ja ha anunciat al seu Facebook i Instagram el seu especial, adjuntant també unes paraules i unes imatges d’un article que va ser redactat per ells al llibret de festes de 2015.

Les emotives paraules de Vol Lliure, anunciant els especials d’aquests dies a les seues Xarxes són les següents:

Són moments difícils per a veïnes i veïns de Bétera, des de Vol Lliure manem a tots molts ànims i molta força , junts superarem aquest malson.
La situació és complicada , però no podem oblidar-se de que este cap de setmana es celebra al nostre poble, la Festivitat de SANT ANTONI.
SANT ANTONI A FOC.
Són dies grans a Bétera , dies esperats per totes les coeteres i coeters del nostre poble, i sobretot, una nit màgica per Obreres i Majorals : Nit de Foguera, Nit de Foc, Nit per a la Gran Prova de Coets.
Enguany va a ser totalment diferent , una vegada més, volem transmetre a Obreres i Majorals 2020+1 el nostre recolzament, gràcies pel vostre esforç incondicional, mantenint viu el sentiment de tot un poble.
Volem tenir un record també, per a la resta de penyes coeteres, Amics del Coet i Fogoners, el dissabte vos trobarem a faltar germans!!!!
Un agraïment especial a tots els col.laboradors i comerços , que feu possible any rere any la nostra participació en esta gran festa.
Estos dies intentarem publicar videos, fotografies ,…per a que la flama de la nostra Foguera continue viva.
Vos deixem un article de la nostra Associació, publicat al llibret de Festes de Obreres i Majorals 2015, sobre Sant Antoni.
Prohibit rendir-se, som Beterans!!!!!!!!
TORNAREM, SEMPRE VOL LLIURE”  
Podeu veure la publicació completa en el següent enllaç: clic ací.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia