Després de detectar-se el primer cas de Covid-19 a la localitat, Gàtova ha deixat de ser l’únic municipi lliure de coronavirus a la comarca del Camp de Túria. Doncs, ahir dimecres, 13 de gener, l’Ajuntament de Gàtova va informar a través de les seues Xarxes Socials municipals oficials que Sanitat ha confirmat un primer cas de Covid-19 al municipi. Fins a ara, aquesta localitat de la comarca del Camp de Túria encara no hi havia tingut cap cas de coronavirus. A més a més, era l’únic municipi de la comarca lliure de Covid-19 al 100%.

Des del Consistori s’ha desitjat la ràpida recuperació d’aquesta persona així com la de qualsevol altra persona que puga patir aquesta malaltia. Encara que sembla ser un cas aïllat, també ha insistit a continuar complint les mesures de prevenció per a minimitzar els efectes d’aquesta pandèmia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia