La AA.VV del Camí Paterna de Bétera continuem denunciant el desastre d’organització municipal i la falta de serveis que manté. Com pot veure’s en les fotos que acompanyem, preses hui dijous 14 de gener, l’aigua corre lliurement per la carretera i la fugida segueix sense reparar-se.

Portem 7 dies denunciant-ho i veient impotents com l’aigua discorre per la carretera. L’avaria es va detectar el 7 de gener en el carrer del Pi de la urbanització Camí Paterna de Bétera. El dia 8 es va intentar reparar per un operari de l’empresa concessionària d’Aigües Potables, però era tal el volum de fem que la tapava que va desistir d’això i van esperar que l’Ajuntament complira la seua obligació de neteja. Quatre dies després l’Ajuntament l’única cosa que va fer va ser enviar algú que netejara la zona i, altres dos dies més tard va acudir algú més per a assenyalar la zona. Ara, una vegada neta, l’aigua continua eixint, però ningú ha vist encara a l’empresa concessionària d’aigües potables.

L’AA.VV de Camí Paterna, creiem que és necessari que l’Ajuntament controle els seus serveis municipals i siga capaç de coordinar-se i evitar aquestes pèrdues inútils d’aigua. Ara com ara haurem de continuar esperant, l’Ajuntament i l’empresa concessionària semblen no donar-se per al·ludits.

En Bétera, a 14 de enero de 2021
Imprimir article
Comenta aquesta notícia