Les fogueres de Sant Antoni van comptar fas dos anys amb una novetat que l’any passat va tornar a repetir-se. AIxí, tant en l’any 2019 com en 2020, va tindre lloc un matí de calderes i animació.

El primer any, els actes van començar amb l’espectacle familiar “La Glups Band“+ “La Selva”. Posteriorment, es va realitzar una mascletà manual per part dels Majorals 2019 amb la col·laboració de la penya de coets de Xeraco. La música també va acompanyar durant el matí, amb Ràdio Bétera, 107.09.

L’any passat, les activitats infantils van vindre de la mà de l’espectacle familiar ‘A l’abordatge’, a càrrec de la Companyia La Banda del Drac, a les 12.00 hores Seguidament, des de les 13.30 hores fins a les 17.30 hores va haver-hi animació musical amb dj Iván Zapata de Dix Animación.

Un dels moments més esperats del matí, les dues edicions, arribava cap a les 14.00 hores amb les tradicionals calderes d’arròs junt. No obstant això, abans ja s’apreciava la cua de veïnes i veïns que s’acostaven cap a l’Albereda per a fer cua per a omplir el seu perol o fiambrera.

Les racions eren gratuïtes, sota reserva prèvia, amb dret a 4 racions per tiquet. Les racions podien menjar-se a casa o en el mateix recinte de l’albereda. Els allí presents també van poder presenciar el muntatge de la foguera.
D’altra banda, l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) va estar durant tot el matí oferint servei de barra amb beguda i gofres, entre d’altres.
Aquest esdeveniment va comptar amb la inestimable col·laboració de les regidories de Turisme i Patrimoni, Comerç i Festes, impulsant-se l’any 2019 per l’anterior equip de govern i seguit pel present equip de govern, amb la finalitat de mostrar i fomentar tot el potencial del nostre poble.

A la vesprada i la nit, el Món de la Pólvora cobrava major protagonisme.

A continuació, adjuntem diverses fotogaleries del matí d’aquestes dues edicions (Cal fer clic en cada imatge per poder ampliar-la).

PRIMERA EDICIÓ

Imatges d’oci Infantil i ambient festiu
Imatges dels preparatius i muntatge de la foguera de Sant Antoni
Imatges dels preparatius de la ‘Macletà’ i ‘Mascletà’ Manual
Imatges diverses de les calderes de l’arròs junt

SEGONA EDICIÓ

Imprimir article
Comenta aquesta notícia