Com vos comentava la setmana passada, avui ens quedem en la Marina-Reial-Port de València, la majoria de fotografies estan fetes per enfront d’on està policia nacional i l’antic edifici de la Transmediterrània, on eixien els vaixells cap a les illes.

El fet d’estar tan de nit era una idea que feia molt de temps que tenia i fou per circumstàncies que vos conte.

Una matinada, cap a les 4 del matí, vaig anar cap a Portacoeli al corral que hi ha pujant a la font de l’abella, només passar l’aljub, per “fer” una circumpolar i com que estava mig núvol no era possible fer-la “com cal”. Vaig pensar que una vegada llevat i com que la nit era “llarga”, podia anar a un lloc on havia pensat alguna vegada que altra passejar de nit, per la qual cosa vaig girar i moguí cap al Port de València, i estic satisfet per la dedició, ja que el fet de veure les llums dels vaixells i l’edifici “Veles e Vents” canviant d’il·luminació relaxant-se a l’aigua i després les llums del cel i del port a l’alba, és tot un espectacle digne de ser “captat”.

En fi, com veieu una matinada espectacular.

Text i imatges de Ximo Asensi i Alemany.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia