Segons ha avançat La SER en primícia, el govern valencià ha decidit  fer un pas més i endurir algunes de les mesures restrictives que ve aplicant per a tractar de frenar l’avanç de la pandèmia en la Comunitat Valenciana. Una d’aquestes mesures serà el tancament total de bars, cafeteries i restaurants durant un temps limitat.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha manifestat en els últims mesos la seua intenció d’implantar mesures restrictives per a reduir els nous casos preservant bona part de l’activitat econòmica. Aquestes mesures estan relacionades amb els aforaments i amb els horaris, com l’avançament de l’hora de tancament a les 17.00 hores. Segons els hostalers, ha suposat enormes pèrdues per a nombrosos negocis. No obstant això les últimes dades sanitàries revelen que aquestes mesures restrictives no han sigut suficients i per això la Generalitat ha decidit fer el pas de tancar temporalment l’hostaleria fins que millore la situació.

No és l’única mesura que té previst adoptar el govern valencià per a tractar de “baixar la corba de contagis” en la Comunitat Valenciana. També es volen adoptar mesures que afecten el comerç i a l’activitat esportiva i que podrien passar per la reducció d’horaris per a ambdues. Al llarg de hui us oferirem més detalls sobre les noves restriccions que anuncie en breu Ximo Puig.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia